Ha ha ha

fire
n.

  1. the state of burning, in which substances combine chemically with oxygen from the air and give out bright light, heat, and smoke. a destructive burning.  one of the four elements in ancient and medieval philosophy and in astrology.
  2. a collection of fuel burnt in a hearth or stove for heating or cooking.  Brit. (also electric fire or gas fire) a domestic heating appliance that uses electricity (or gas) as fuel.
  3. a burning sensation.  passionate emotion or enthusiasm.
  4. the firing of guns.  strong criticism.

v.

  1. propel (a bullet or projectile) from a gun or other weapon.  discharge (a gun or other weapon).  direct a rapid succession of (questions or statements) towards someone.
  2. informal dismiss from a job.
  3. supply (a furnace, power station, etc.) with fuel.  (of an internal-combustion engine) undergo ignition of its fuel.  set fire to.
  4. stimulate (the imagination or an emotion).  fill with enthusiasm: he was fired up for the Cup final.
  5. bake or dry (pottery, bricks, etc.) in a kiln.

That word may have more than one meaning and usage. However, I am sure you would not use “counterfeit” to express farmer’s activity in his field or what terrorists do to the plan or ship.

Inspired by this post and this comment. Ha ha ha ha *continue laughing*

Someone says truth is not universal, you may consider one thing as a truth while others do not. Yes, I do agree with that, but at some cases, there are something can be said as ultimate truth! Ahmad Dhani kiss Mulan is completely a grammatical error! Because first person singular must be followed by verb 1 + s. I think Mister John knows how is the correct simple sentence must be, is that right Mister John?

There are thousand people called John in this world, that name may refer to anyone in this world, it is not like the name such as Susilo Bambang Yudhoyono that must be known as Indonesian president who always nods to what Capitalists want.

Therefore, I claim that this post contains no personal attack (usually called Argumentum ad hominem) because I use anonymous example. Ha ha ha.

35 Responses to “Ha ha ha”


  1. 1 Suluh 30 May 2008 at 19:47

    walah boso inggris… ora dong aku😦

  2. 2 Amed 30 May 2008 at 19:53

    Hmm… What are you talking about young man?

  3. 3 Mr. Fortynine 30 May 2008 at 19:54

    @Suluh: Sama Mas.. Saya juga ga ngerti tuh.😛

    @Med: ay don kenow, i jas raiting

  4. 4 Kopral Geddoe 30 May 2008 at 19:58

    Kebetulan “pirating” dan “hijacking” bahasa Indonesianya sama-sama “membajak”.😛

  5. 5 Mr. Fortynine 30 May 2008 at 20:00

    @Kopral Geddoe: Owwww…. Kok John Saya baru nyadar ya?:mrgreen:

  6. 6 sayasukamemakaibahasajawa 30 May 2008 at 20:15

    ndak ikut2an, ah, bos…😆

  7. 7 Amed 30 May 2008 at 20:25

    Plowing artinya juga membajak kan?

  8. 8 Kopral Geddoe 30 May 2008 at 20:39

    @ Amed

    stopped the plowing, please that was original

    😆

    Cheers, masbro.😀

  9. 9 Amed 30 May 2008 at 20:44

    Bah, ngomongin plowing jadi teringat ladang di sekolah
    *menangis*

  10. 10 dana 30 May 2008 at 20:45

    hem…🙄

  11. 11 Amed 30 May 2008 at 20:56

    who always nod

    A small bug… revision… who always nods:mrgreen:

  12. 12 Mr. Fortynine 30 May 2008 at 21:15

    @sayasukamemakaibahasajawa: Mau jadi fans yang enyaksikan dari kejauhan sahaja?

    @Amed: Bukan. Itu artinya mencangkul.:mrgreen:

    @Amed:

    ngomongin plowing jadi teringat ladang di sekolah

    Mana hasil tanamnya?

    @dana: Hmmmm….

    @Amed: *Memaki maki auto correct dikomputer yang tidak memperingatkan dan memberikan revisi*

    Becari banar kah uy? tapi sudah auk bujurakan tuh

  13. 13 Guh 30 May 2008 at 23:18

    You said that SBY always nods to what capitalists want. No mater how true that sentence is, I think SBY will consider it as an ad hominem.

  14. 14 Mrs. Fortynine 31 May 2008 at 00:16

    dunno whaddaya mean…

    makanya, aku diajarin basa engres doms sayang…😳

  15. 15 goldfriend 31 May 2008 at 00:34

    Plowing ? Hwakakakakak….😆

    Nanti hacking dan cracking juga bisa dikategorikan membajak. Tergantung konteksnya kan ?

    stopped the cracking, please that was original

    *ngakak sampai orgasme*

    Ini benar-benar Adhominem non-persona yang benar-benar luar biasa. *istilah apa lagi ini*😆

  16. 16 Nazieb 31 May 2008 at 11:40

    Ahmad Dhani kiss Mulan

    Yes, it’s totally wrong, it should be Ahmad Dhanies kiss Mulan
    :mrgreen:

  17. 17 alex® 31 May 2008 at 18:21

    Atau mungkin Ahmad Denial???
    😆😆

  18. 18 Mr. Fortynine 1 June 2008 at 17:48

    @Guh:

    I think SBY will consider it as an ad hominem.

    Yes, But I am also sure he would not consider it. He has so many things to do, including taking tax from capitalist.😛

    @Mrs. Fortynine: Ya. Nanti diajarin. Sambil bugil berdua di ranjang

    @goldfriend: *Gugling istilah baru dari Goldfriend*

    @Nazieb: *Ngakak sampai berbusa*

    @alex®: Boleh juga tuh Lex..

  19. 19 ulan 3 June 2008 at 15:49

    njenengan pindah kesini to mbak??

  20. 20 Mr. Fortynine 3 June 2008 at 21:42

    Mba? he he he… Ketipu avatar?

  21. 21 goldfriend 3 June 2008 at 22:01

    Yaelah, ternyata ada yang menyangka yang punya blog seorang cewek.:mrgreen:

    *mungkin karena kamu kurang ganteng, Rid*😆

    Hwakakakakakak…..

  22. 22 Mr. Fortynine 3 June 2008 at 22:20

    Saya memang kurang ganteng, karena sudah terlalu tampan dan menarik. 😛

  23. 23 almascatie 4 June 2008 at 07:21

    hwakakkakakakkakkakakkakak

    dasar orang edan… ternyata oh ternyata

  24. 24 itikkecil 4 June 2008 at 15:59

    *ngakak*
    gak tau bahasa inggris…. tapi stop plowing kayaknya keren juga tuh…..😆

    *dirajam karena oot di sini*

  25. 25 Amed 4 June 2008 at 19:46

    Ketipu avatar?

    Lah, emang si Dafa mirip cewek tho?

  26. 26 mbelgedez 6 June 2008 at 06:38

    😥 😥 😥

  27. 27 Mr. Fortynine 7 June 2008 at 22:51

    @itikkecil&almascatie:😛

    @Amed: Wah, nda tau ya

    @mbelgedez: Kenapa Pak?

  28. 28 cK 7 June 2008 at 23:18

    saya belom komen disini. ikut ketawa aja deh..:mrgreen:

  29. 29 Mr. Fortynine 7 June 2008 at 23:24

    Terima kasih…

  30. 30 Amed 20 June 2008 at 08:04

    Hemm… kok yg diomongin belum setor komen di sini ya? Ada premis kenapa beliau ndak berani komen di sini ndak?

  31. 31 gentole 23 June 2008 at 22:24

    Bung Mr. Fortynine,

    Numpang komentar.

    However, I am sure you would not use “counterfeit” to express farmer’s activity in his field or what terrorists do to the plan or ship.

    Poor diction. What do you mean with “express”? Is that the proper word? Why don’t you use other words like “describe” or “tell”? Which one is more appropriate? Is there any other word you have in mind?

    The last part of the sentence should be in parallel. You must be consistent with your style; verb-verb, singular-singular, plural-plural. It makes a good sentence. Here, for examples:

    “…the activity of the farmers in a farm or that of the terrorists in an airplane or a ferry.”

    or

    “…a farmer’s activity in a farm and a terrorist’s in an airplane.”

    or

    “…what the farmers do in their farms or what the terrorists do in their jihad.”

    Look up your dictionary and watch for spelling errors. “Plan”? You mean “airplane”?

    Inspired by this post and this comment. Ha ha ha ha *continue laughing*

    It is a lot better if you keep the subject alive in the above sentence.

    Someone says truth is not universal, you may consider one thing as a truth while others do not. Yes, I do agree with that, but at some cases, there are something can be said as ultimate truth! Ahmad Dhani kiss Mulan is completely a grammatical error! Because first person singular must be followed by verb 1 + s. I think Mister John knows how is the correct simple sentence must be, is that right Mister John?

    Inconsistency is your problem. Let me just edit it.

    “One says that truth is not universal. You may consider one thing as a truth while others may think the otherwise. Yes, I do agree with that, but in some cases, there are some things that can be universally regarded as unquestionable truths! Ahmad Dhani kiss Mulan is completely a grammatical error!”

    *Tortured*

    Hmm…

    Because first person singular must be followed by verb 1 + s. I think Mister John knows how is the correct simple sentence must be, is that right Mister John?

    Oh, man, your English sucks! You’re no better than Dhani.

    There are thousand people called John in this world, that name may refer to anyone in this world, it is not like the name such as Susilo Bambang Yudhoyono that must be known as Indonesian president who always nods to what Capitalists want.
    Therefore, I claim that this post contains no personal attack (usually called Argumentum ad hominem) because I use anonymous example. Ha ha ha.

    Walah…is this post REALLY a satire against those who speak bad English?

    Gue emang blogger baru dan gue mungkin lancang dan terkesan snob banget nulis komen ini. Tapi ayolah, bung, gak usah bikin “abusive posts”. Masak sih, ujung-ujungnya blogger cuma bisa nyela Roy Suryo dan Ahmad Dhani dan pendukung fanatiknya? Come on!

  32. 32 Mr. Fortynine 24 June 2008 at 01:25

    @Amed: Saya tidak mengerti premis premisan. Mungkin akan lebih baik kalau anda tanyakan langsung kepada orang bersangkutan yang anda maksud

    @gentole:

    The last part of the sentence should be in parallel. You must be consistent with your style; verb-verb, singular-singular, plural-plural. It makes a good sentence.

    Yes, it is true, but I do not see something wrong here, because in my opinion, grammatical correctness do not occur in every works.

    Look up your dictionary and watch for spelling errors. “Plan”? You mean “airplane”?

    Thank you very much! It is all my fault, I forgot one letter that can change the world. *open the dictionary*

    It is a lot better if you keep the subject alive in the above sentence.

    Thanks again. I will continue learning English… And for your correction, I will take it as the learning material

    Oh, man, your English sucks! You’re no better than Dhani.

    Thank you very much for attaching that criticism. Especially for ME. Not the whole idea. Yes, I have sucks and bad English, that is why I am called Indonesian, not Englishmen.😀

    is this post REALLY a satire against those who speak bad English?

    Everybody has his own idea

    Gue emang blogger baru dan gue mungkin lancang dan terkesan snob banget nulis komen ini. Tapi ayolah, bung, gak usah bikin “abusive posts”. Masak sih, ujung-ujungnya blogger cuma bisa nyela Roy Suryo dan Ahmad Dhani dan pendukung fanatiknya? Come on!

    Baru atau lama bukan masalah, di dunia blog saya rasa bukan seperti STPDN yang suka meng-atas nama-kan senioritas.

    Abusive Post?
    *Buka Kamus*
    Oh, menghina ya. Ada yang merasa terhina oleh post ini ya? Tapi bukan anda yang merasa terhina bukan? Syukurlah…

    Mencela Roy Suryo, Ahmad Dhani beserta FPRS dan FPAD? Sekali lagi terima kasih banyak, mungkin saya pribadi atau mungkin blogger blogger lain macam Amed yang suka nulis tentang Ahmad Dhani harus belajar lagi untuk membedakan antara KAMU GOBLOK KALAU BERKATA TUHAN ITU TIDAK ADA dengan MENGATAKAN TUHAN ITU TIDAK BERWAJAH TIDAKLAH BENAR, KARENA ALAM SAJA WAJAHNYA TAK TERLIHAT SEMUANYA OLEH KITA MANUSIA, APALAGI WAJAH TUHAN YANG MENCIPTAKAN ALAM.

    Thanks a lot Mister Gentole, I like this discussion. Unfortunately I am too fool and too stupid to discuss something with you. I just hope that your latest comment in this blog is not your latest visit here because I still need you to teach me how to be a good writer who writes his idea with the whole paragraphs has no inconsistency.

  33. 33 gentole 24 June 2008 at 12:42

    Oh, menghina ya. Ada yang merasa terhina oleh post ini ya? Tapi bukan anda yang merasa terhina bukan? Syukurlah…

    Oh, tidak, bahasa Inggris saya juga jelek, tapi saya tidak merasa terhina. Ini buat Mas John itu kan? Maklumlah, mungkin fanatik. Saya juga dalam batas-batas tertentu fanatik Dewa 19 dan sudah memaklumi jiplakan-jiplakan Dhani dari album pertama sampai terakhir. Mungkin sedikit terganggu awalnya, tapi nggak ah. Saya tergelitik untuk komentar ajah. Namanya juga blogwalking.😀

    Unfortunately I am too fool and too stupid to discuss something with you.

    Sori kalo gue terkesan sok tau. I didn’t mean to, really. I wanna learn from anybody, that’s why I blog. Mau tua, muda, separuh baya, remaja, sama aja: semuanya punya kesempatan berpendapat. Sori kalo gue terkesan sombong dan sok tau.

    Soal bahasa Inggris Mas Amed jagonya lah. Atau Geddoe, Sora9n dan Mas Gun.

    Loh Slanker yah?

    Piss!!😀

  34. 34 gentole 24 June 2008 at 12:42

    Eh sorry, maksudnya

    Peace!!

  35. 35 Mr. Fortynine 24 June 2008 at 18:50

    @gentole:

    bahasa Inggris saya juga jelek

    Jangan merendahkan diri begitu Pak.

    Saya juga dalam batas-batas tertentu fanatik Dewa 19 dan sudah memaklumi jiplakan-jiplakan Dhani dari album pertama sampai terakhir. Mungkin sedikit terganggu awalnya, tapi nggak ah.

    Hmm, begitu. untuk anda ketahui, yang saya tidak suka adalah monotonnya DEWA 19 sekarang, dan otoriternya Dhani, termasuk dengan memborong habis komposisi lagu DEWA 19 dengan Kreatifitasnya. Bukan saya benci DEWA 19 nya. Mungkin gambar ini bisa bercerita sedikit.

    Sori kalo gue terkesan sok tau

    Bukan sok Pak, tapi memang tau.. 😀

    Soal bahasa Inggris Mas Amed jagonya lah. Atau Geddoe, Sora9n dan Mas Gun.

    Ya, dan biasanya saya pusing baca tulisan mereka yang pakai bahasa asing.

    Loh Slanker yah?

    Cuman Slankers tanpa kartu anggota yang berusaha tidak membabibuta dalam membela idolanya.

    Peace!


Wanna leave your comments?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Monthly Archives

RSS Artikel Orang

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Masukkan alamat surel Anda untuk berlangganan blog ini dan menerima pemberitahuan tulisan-tulisan baru melalui surel.

Join 219 other followers

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 219 other followers

Twitter

  • Laporan kepada @pln_123 , hari ini sdh terjadi pemutusan aliran listrik untuk kesekian kalinya di Banjarbaru dengan durasi yg cukup panjang 23 hours ago

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

::::::

blogarama - the blog directory

::::::

IP

::::::

 Subscribe in a reader


%d bloggers like this: