Download Firefox 3.0

Download Firefox Setup 3.0 di sini atau di sini

Sekalian mencoba tips nya Harie

8 Responses to “Download Firefox 3.0”


  1. 1 itikkecil 2 July 2008 at 09:38

    katanya lebih cepet. tapi saya merasa gak ada bedanya tuh๐Ÿ˜€

  2. 2 cK 2 July 2008 at 16:39

    saya udah pake. 8)

  3. 3 harie insani putra 2 July 2008 at 20:15

    kebetulan, kmarin gagal download. aq sedot ya…

  4. 4 alex® 2 July 2008 at 20:47

    Saya sudah pake dan sudah buang…๐Ÿ˜†

    Entah kenapa sering crash di Ubuntu saya itu Firefox baru๐Ÿ˜•

    Makanya, sekarang lebih prefer pake Firefox 2.0 saja dulu:mrgreen:

  5. 5 taqi 3 July 2008 at 02:27

    sudah pasang pakai kadang-kadang saja…belum siap

  6. 6 annmolly 3 July 2008 at 17:28

    @alex
    FF crash di ubuntu linux itu gara2 flash player 9 coba deh instal flash player 10 beta

  7. 7 almascatie 3 July 2008 at 22:48

    bisa ningkatin benwith yah๐Ÿ˜€

  8. 8 ardianto 5 July 2008 at 09:30

    Entah kenapa saya belum berminat mengganti FireFox saya


Wanna leave your comments?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Monthly Archives

RSS Artikel Orang

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Masukkan alamat surel Anda untuk berlangganan blog ini dan menerima pemberitahuan tulisan-tulisan baru melalui surel.

Join 219 other followers

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 219 other followers

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

::::::

blogarama - the blog directory

::::::

IP

::::::

 Subscribe in a reader


%d bloggers like this: