Quote of the day

It’s better to lose your pride to the one you love, than to lose the one you love because of pride.

Means? Someone you love leaves you because of just one simple argument? Never! Argument never makes you lose the one you love. However, it is the difference of way of life and your stubborn head (also called pride) that make it.

Makanya, kata orang sok bijak; PERSETAN DENGAN HARGA DIRI

Friendship is like wine, it gets better as it grows older.

Juga semakin asam, semakin memabukkan, semakin kurang ajar serta tanpa batasan….

*dapat dari sini*

14 Responses to “Quote of the day”


  1. 1 rezaldo 21 February 2009 at 13:28

    kenadalikan dirimu…

  2. 2 Amed 21 February 2009 at 15:14

    Never! Argument never makes you lose the one you love.

    I guess this is your chronic problem… Tend to use the words such as “never” and “always” as frequently as possible…

    However, it is the difference of way of life and your stubborn head (also called pride) that make it.

    Ahem.. ahem… Grammar Nazi, anyone?😈

  3. 3 Pakacil 21 February 2009 at 23:56

    kenapa lagi nih?
    putusan gara² menjadikan teman sebagai alasan?
    atau putusan gara² ga boleh jalan sama teman²?

  4. 4 jensen99 22 February 2009 at 02:58

    Lha? Bener banget itu!😀
    “Lebih baik kehilangan harga diri dan egomu bersama seseorang yang kamu cintai dari pada kehilangan seseorang yang kamu cintai, karena egomu yang tak berguna itu……”:mrgreen:

    However, it is the difference of way of life […]

    Halah…:mrgreen:

  5. 5 Fortynine 22 February 2009 at 10:12

    @rezaldo: Kendalikan diri? Maksudnya?

    @Amed: I guess this is your chronic problem, tend to make some correction without bravery to make any English post. It is better to try then make a mistake than never had a mistake because never made at all.

    *ha ha ha ha (puas dengan jawaban ad hominem ala kaum jenggoters)*

    @Pakacil: Pertanyaan personal. Dan jawabannya; ini soal kutipan belaka, tidak ada hubungannya dengan dunia nyata

    @jensen99:

    Lha? Bener banget itu!😀

    Terima kasih….

  6. 6 Farras Octara 22 February 2009 at 12:31

    Maaf, saya masih 14 tahun, saya kurang ngerti rss feed, maksudnya gimana yah?

    farrasoct.wordpress.com

  7. 7 Lumiere 22 February 2009 at 14:57

    saya baru denger nih…

    Friendship is like wine, it gets better as it grows older

    Tapi kok kayaknya cocok dg relasi sosial saya belakangan😕 ada benernya yah🙄

  8. 8 Myryani 22 February 2009 at 23:22

    ada apa inihhhh??

    huehe,,,,,,,

  9. 9 Fortynine 24 February 2009 at 02:06

    @Lumiere: Mungkin penulis aslinya telah melakukan survey sosial yang mendalam dan detail sebelumnya.:mrgreen:

    @Myryani: Tidak apa apa kok Bu

  10. 10 cucink 25 February 2009 at 17:34

    lam knl…..

  11. 11 Said 26 February 2009 at 15:40

    hidup generasi biru…
    oiya ada pelantikan dan penghargaan kepada bintang blogger sahabat anak2.

  12. 12 Fortynine 26 February 2009 at 17:13

    Lain kali ber-komentar OOT-lah di tempat yang tepat. Okey?

  13. 13 grubik 26 February 2009 at 21:13

    Tapi lebih hebat lagi kalo, dapat pride tanpa harus kehilangan those one we love. Kenapa tidak? Ah, bintang di langit bersinar selalu..

  14. 14 fahrizal 13 March 2009 at 18:24

    lah… masih kurang kok… masa alhamdulillah duluan…
    istri barunya mana?


Wanna leave your comments?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Monthly Archives

RSS Artikel Orang

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Masukkan alamat surel Anda untuk berlangganan blog ini dan menerima pemberitahuan tulisan-tulisan baru melalui surel.

Join 219 other followers

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 219 other followers

Twitter

  • Laporan kepada @pln_123 , hari ini sdh terjadi pemutusan aliran listrik untuk kesekian kalinya di Banjarbaru dengan durasi yg cukup panjang 1 day ago

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

::::::

blogarama - the blog directory

::::::

IP

::::::

 Subscribe in a reader


%d bloggers like this: