Happy Holiday

It is just what I think, or reality???

Girls get much prettier, when they married with right guys of course

16 Responses to “Happy Holiday”


  1. 1 Rizal 27 September 2009 at 03:26

    I think … that is reality boy !!!

  2. 2 Amd 27 September 2009 at 09:11

    The big Q is… which girls?

  3. 3 Lumiere 27 September 2009 at 10:18

    Hohoho…πŸ˜€ menikahlah bro, kemudian cermati baik2 perubahan wajah istrimu 8)

  4. 4 Lumiere 27 September 2009 at 10:21

    *liat2 lagi* ini theme-nya berubah lagi mas Farid?πŸ˜• bagus juga..

  5. 5 Fortynine 27 September 2009 at 10:30

    @Rizal: Thanks for the opinion

    @Amd: One thing that obvious is she is not what the girl you think! Satisfied?

    @Lumiere: Bukannya istri tetangga selalu nampak terlihat lebih cantik daripada yang di rumah??:mrgreen:

  6. 6 benkyongeblog 27 September 2009 at 15:33

    menikah…. menikah…. menikah…..

    menikah….. menikah…. menikah….
    πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚

  7. 7 Fortynine 27 September 2009 at 23:18

    Will you marry me…???

  8. 8 cK 28 September 2009 at 00:06

    pasti abis ketemu mantan yang udah menikah…

  9. 9 Fortynine 28 September 2009 at 00:54

    Alhamdulillah… bukan…..:mrgreen:

  10. 10 sez 28 September 2009 at 15:40

    maksudnya gini ya..
    “kenapa cewe yang cantik itu udah nikah semua”
    *saya belum kok*… lho???πŸ˜€

  11. 11 Fortynine 28 September 2009 at 19:13

    Busyet…..malah bernarsis ria di sini…

  12. 12 joesatch yang legendaris 3 October 2009 at 17:02

    kalo saya sih, mereka keliatan lebih cantik setelah pernah bercinta meskipun belum menikahπŸ˜›

  13. 13 Amd 4 October 2009 at 00:43

    Kalo saya, mereka keliatan lebih cantik kalo pake baju hijau linmas PNS…

  14. 14 Fortynine 6 October 2009 at 00:15

    @joesatch: jadi kepikiran….., perlu diobservasi lebih lanjut nampaknya

    @Amed: Oooo… gitu, siapa itu? kan bukan mamanya Deera, berarti wanita lain kan?

  15. 15 Anas 8 October 2009 at 17:53

    Sepakat

  16. 16 quinie 27 October 2009 at 08:51

    and getting prettier once they are pregnantπŸ™‚
    believe me *even i never being pregnant..xixixixi*


Wanna leave your comments?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Monthly Archives

RSS Artikel Orang

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Masukkan alamat surel Anda untuk berlangganan blog ini dan menerima pemberitahuan tulisan-tulisan baru melalui surel.

Join 219 other followers

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 219 other followers

Twitter

  • Laporan kepada @pln_123 , hari ini sdh terjadi pemutusan aliran listrik untuk kesekian kalinya di Banjarbaru dengan durasi yg cukup panjang 3 days ago

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

::::::

blogarama - the blog directory

::::::

IP

::::::

 Subscribe in a reader


%d bloggers like this: